Skip Links

Print

Telebewaking 24/7

Professioneel alarmbeheer betekent maximale veiligheid en een snelle reactie.
Wij bieden particulieren en bedrijven onze diensten aan, gaande van alarmbehandeling tot videoverificatie en gepaste nazorg.

Securilink beschikt over een ultra moderne meldkamer die segmenteel ingericht is. Wij bieden een speciefieke alarmafhandeling aan voor Particulieren, Professionelen en High Security klanten. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technische voorzieningen die nodig zijn voor het behandelen van inkomende alarmen alsook het in- en uitgaand telefoonverkeer per klantsegment.

Met het High Security platform onderscheiden wij ons op het vlak van alarm- en videoverificatie alsook het monitoren van voertuigen en objecten voorzien van een  voertuigvolgsysteem.

De meldkamer opereert zelfstandig en onafhankelijk. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking tussen Securilink en zijn partner-installateurs. De installateurs zitten verspreid over heel België en daardoor heeft iedereen toegang tot onze diensten, of het nu een particuliere of zakelijke klant betreft.

Verplichte registratie van alarmsystemen

Vanaf 1 september 2009 is iedereen (particulieren en ondernemingen) die een alarmsysteem tegen inbraak heeft, bij wet verplicht dit te registreren via het meldpunt alarmsystemen. Meer info >>>

Shortcut Links

Belastingvoordeel op telebewakingsdiensten voor kleine bedrijven

  • U kan uw telebewakingskosten (abonnement) voor 120 % aftrekken als beroepskosten. Meer info >>>

Shortcut Links

Belastingvermindering van 690 € voor particulieren

  • Vanaf 2009 kunnen particulieren van een belastingvermindering tot 690€ genieten op hun Alarm Monitoring abonnement. Meer weten? >>>